• MAXIMÁLIS ESZTÉTIKA
    minimális áron!

...fémmentes egyrészes kialakításával
szélsőséges helyzetekben is biztosítja
a legmagasabb szintű esztétikai eredményt és hygiénés elvárásokat.

2015-ben a nemzetközi IDS fogászati rendezvény keretében a medentis medical bemutatta az új ICX biokerámia implantátumot, az ICX-WHITE-ot. Az egyrészes biokerámia implantátum 4,1 mm átmérőben és 8, 10 és 12,5 mm hosszúságban érhető el.
Az ICX-WHITE keráma implantátum yttriummal stabilizált high-tech kerámiából (cirkon-dioxid, ZrO2/Y-TZP) készül, melyre a kiemelkedő biokompatibilitás és a természetes fogakéhoz hasonló fehér szín a jellemző.

  • az ICX-WHITE implantátum bioinert szövetbarát anyagból készül, amely képes arra, hogy a csonttal és a lágyszövettel idegentest reakció nélkül integrálódjon.
  • az ICX-WHITE implantátumok elsősorban az esztétikai zónában mutatnak előnyt, mert optikailag tökéletes alapot biztosítanak a legmagasabb esztétikai igényeket kielégítő pótlások és az azt körülvevő lágyrészek természetes megjelenéséért. Megfelelő csontkínálat esetén bármely régióban alkalmazható.
  • az ICX WHITE implantátum környezetében a lágyrész olyan magasfokú biológiai integrációt mutat, amely jelentősen meghaladja a hagyományos implantációs megoldások esetében megfigyelhető mértéket.
  • az ICX-WHITE implantátum felületén nagyon csekély a plakk-képződés és az egyrészes kialakítás minimalizálja a gyulladás lehetőségét.